Giriş yap
En son konular
Sosyal yer imi
Sosyal bookmarking sitesinde Grafik'in Adresi adresi saklayın ve paylaşın
Sosyal bookmarking sitesinde Grafik'in Adresi adresi saklayın ve paylaşın
Kanada Liseleri
1 sayfadaki 1 sayfası
Kanada Liseleri
Kanada Liseleri ve eğitimi hakkında merak ettiklerinizi yazdım. Kanada, güvenli ve eğitim kalitesinin oldukça yüksek olmasından dolayı yurt dışı lise eğitimindeki en iyi seçenek haline gelmiştir. Kanada liseleri fiyatlarını incelediğimizde, Türkiye’deki özel liselerle neredeyse aynı ücrete sahip olması bir başka tercih sebebidir.
Kanada’da lise eğitimi almak isteyen öğrencilerin herhangi bir geçiş sınavına girmesine gerek yoktur. Sınavsız olmasının yanı sıra Kanada liselerine kabulün alternatifi olan ülkelere kıyasla çok daha hızlı olması en büyük tercih sebeplerinden birisidir. Kanada’da eğitim almak isteyen öğrenci 1 akademik dönem, 1 yıl veya 1 yıldan uzun süre Kanada liselerinde eğitim alabilir. Öğrenciler lise eğitimine Türkiye’de başlayıp, Kanada’da eğitim alabilirler.
Kanada Liseleri YÖK Denkliği Var Mıdır ?
Kanada liseleri, tüm dünyada kabul görmüş saygın eğitim programlarını öğrencilere sunmaktadır. Kanada liselerinin, Türkiye’de denkliği vardır! Öğrenciler Türkiye’ye geri dönmeye karar verdiği takdirde Milli Eğitim Bakanlığına başvurmaları gerekmektedir.
Belli bir süre Kanada’da lise eğitimi alan öğrencilerin Türkiye’de sınavsız üniversite giriş hakkı olduğunu biliyor muydunuz ? Kanada Lise Başvurusu hakkında bilgi için:
https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-lise-egitimi
Kanada’da lise eğitimi almak isteyen öğrencilerin herhangi bir geçiş sınavına girmesine gerek yoktur. Sınavsız olmasının yanı sıra Kanada liselerine kabulün alternatifi olan ülkelere kıyasla çok daha hızlı olması en büyük tercih sebeplerinden birisidir. Kanada’da eğitim almak isteyen öğrenci 1 akademik dönem, 1 yıl veya 1 yıldan uzun süre Kanada liselerinde eğitim alabilir. Öğrenciler lise eğitimine Türkiye’de başlayıp, Kanada’da eğitim alabilirler.
Kanada Liseleri YÖK Denkliği Var Mıdır ?
Kanada liseleri, tüm dünyada kabul görmüş saygın eğitim programlarını öğrencilere sunmaktadır. Kanada liselerinin, Türkiye’de denkliği vardır! Öğrenciler Türkiye’ye geri dönmeye karar verdiği takdirde Milli Eğitim Bakanlığına başvurmaları gerekmektedir.
Belli bir süre Kanada’da lise eğitimi alan öğrencilerin Türkiye’de sınavsız üniversite giriş hakkı olduğunu biliyor muydunuz ? Kanada Lise Başvurusu hakkında bilgi için:
https://www.kanadakulturmerkezi.com/kanada-lise-egitimi
deniz- Özel Üye
Rep Gücü : 990
Rep Puanı : 0
Similar topics
» Kanada Dil Okulları ve Kanada Üniversiteleri
» Kanada Vİzesi
» Kanada Kültür Merkezi
» Kanada Eğitim Rehberi
» Kanada Dil Okulu Fiyatları
» Kanada Vİzesi
» Kanada Kültür Merkezi